10. Budapest Music Expo


Az elmúlt hétvégén lezajlott az idén 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo. Csapatunkkal ismét jelen voltunk a rendezvényen, hogy népszerűsítsük a zenészek körében a hallásvédelem fontosságát.

Nagyon tartalmasan telt az elmúlt hétvégénk a Budapest Music Exponak köszönhetően. Rengeteg zenésszel, zenekedvelővel volt szerencsénk találkozni és beszélgetni.

Hősünk, Füldugóman is velünk tartott, nem is akárhogyan. A bátrabbak fotózkodhattak vele, hogy részt vegyenek szelfiversenyünkben. Ehhez nem kellett mást tenni, mint az elkészített közös fotót #fuldugoman taggel ellátva feltölteni Facebookra. A legviccesebb képek tulajdonosait füldugókkal jutalmaztuk.

Az Expo mindegyik napján standunkon vendégeskedtek profi zenészek és énekesek, így az érdeklődők velük is beszélgethettek a füldugók használatának lehetőségeiről. Velünk volt a Hot Beaver, Karai Anna és a Halott pénz zenészei.

Érdekesség és szemléltetés gyanánt standunkon két plexi dobozt helyeztünk ki, melyekben papírlapokkal próbáltuk a dobhártya mozgását bemutatni. Ehhez az egyiknél füldugóval fedtük a dobozon található rést, és mindegyikbe irányítva zenét sugároztunk. A füldugóval ellátott plexidobozban szemmel láthatóan kisebb mozgást végzett a papírlap. A kísérletet még látványosabbá tettük a dobozokra helyezett decibelmérő eszközökkel, melyek számokban is kimutatták a dobozokban mérhető hangerősségek közti jelentős eltérést.

A BME szombati napján ügyvezetőnk, Papp Péter a tinnitusról, más néven fülcsengésről tartott előadást, ahol az információkat színesebbé téve egy kisfilmet is levetítettünk. A téma sokakat vonzott a beszámolóra és nagy sikert aratott a közönség körében.

Videók

Motoros TV műsorvezető a MotoSafe-ről

2019. 03. 05.

Bart Verhoeven egy ismert holland motoros TV műsorvezető. A következőket mondta az Alpine-ról.

Füldugóman a Budapest Motor Fesztiválon!

2016. 03. 29.

Az idei év sem múlhatott el a Budapest Motor Fesztivál nélkül, ahol Füldugóman újra színrelépett.

Petőfi Rádió Más-Nap interjú

2015. 10. 27.

Papp Péter a Petőfi Rádió vendégeként beszélt a fülzúgásról, a füldugó használatának fontosságáról. A rövid interjúban személyes tapasztalatait osztja meg a hallgatókkal. Emellett a BME-n felállított, dobhártyamozgást szemléltető kísérletünkről beszél.

10. Budapest Music Expo

2015. 10. 06.

Az elmúlt hétvégén lezajlott az idén 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo. Csapatunkkal ismét jelen voltunk a rendezvényen, hogy népszerűsítsük a zenészek körében a hallásvédelem fontosságát.

Hogyan őrizzük meg gyermekünk hallását?

2015. 09. 23.

A füldugó.hu ügyvezetője, Papp Péter a Jazzy Rádió vendégeként beszélt a gyermekek hallásának védelméről.