Budapest - Motor Kiállítás 2011


A fuldugo.hu csapata is kilátogatott az idei motorkiállításra amelyet jelenlétével megtisztelt magyar motoros világbajnok Talmácsi Gábor is. A köbcentik mellett a csinos lányoké volt a fő‘szerep.

A hallásra legnagyobb veszélyt a motoron a menetszél zaja jelenti. Továbbá az is fontos, hogy ne legyen teljesen elszigetelve a motoros az ő‘t körülvevő‘ forgalom zajától, a motor hangjától. A bukósisak használata nem elég, megoldást a MotoSafe szőąrő‘s füldugó használata jelenti, ami a szél ártalmas hangjait kiszőąri és az egyéb környezeti zajokat is szükséges mértékben csökkenti.

 

 

Videók

Motoros TV műsorvezető a MotoSafe-ről

2019. 03. 05.

Bart Verhoeven egy ismert holland motoros TV műsorvezető. A következőket mondta az Alpine-ról.

Füldugóman a Budapest Motor Fesztiválon!

2016. 03. 29.

Az idei év sem múlhatott el a Budapest Motor Fesztivál nélkül, ahol Füldugóman újra színrelépett.

Petőfi Rádió Más-Nap interjú

2015. 10. 27.

Papp Péter a Petőfi Rádió vendégeként beszélt a fülzúgásról, a füldugó használatának fontosságáról. A rövid interjúban személyes tapasztalatait osztja meg a hallgatókkal. Emellett a BME-n felállított, dobhártyamozgást szemléltető kísérletünkről beszél.

10. Budapest Music Expo

2015. 10. 06.

Az elmúlt hétvégén lezajlott az idén 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo. Csapatunkkal ismét jelen voltunk a rendezvényen, hogy népszerűsítsük a zenészek körében a hallásvédelem fontosságát.

Hogyan őrizzük meg gyermekünk hallását?

2015. 09. 23.

A füldugó.hu ügyvezetője, Papp Péter a Jazzy Rádió vendégeként beszélt a gyermekek hallásának védelméről.