Összefoglaló videó - Hangfoglalás 2010


Október 1 és 3 között került megrendezésre immár ötödik alkalommal Közép-Kelet Európa egyik jelentő‘s zenei eseménye a Hangfoglalás.

A Hangszita Kft második alkalommal vett részt a neves eseményen, három napig vártuk az érdeklő‘dő‘ket a standunkhoz, ahol ki is lehetett próbálni a füldugókat.

Több viszonteladónk (Eldorádó, Hangáruház, Hangmester, Mezzoforte, Pako, Stageshop, Zaj) is részt vett a kiállításon, akikkel nagyon jól tudtunk együttmőąködni a kiállítás ideje alatt is.

Nagyon pozitív tapasztalatokkal tértünk haza. Az emberek nyitottak voltak - különösen a fiatalok - érdekelte ő‘ket a hallásvédelem. Rengetegen kipróbálták a füldugóinkat.

A tavalyi Hangfoglalás alkalmával is sok érdeklő‘dő‘ volt a termékeinkre, most pedig több pozitív visszajelzést kaptunk, hogy mennyire szeretik használni a vásárolt füldugót, ami még egy év után sem használódott el.

Az állandó monton zaj elviselhetetlen lett volna füldugó nélkül, több ottt dolgozó is panaszkodott és már a második napon vásároltak tő‘lünk PartyPlugot. Estére ennek köszönhető‘en senkinek nem fájt a feje, illetve zúgott a füle.

Sok munkánk volt benne, és örömmel tölt el, hogy, egyre több emberhez jut el, hogy "A hallás érték!"

Videók

Motoros TV műsorvezető a MotoSafe-ről

2019. 03. 05.

Bart Verhoeven egy ismert holland motoros TV műsorvezető. A következőket mondta az Alpine-ról.

Füldugóman a Budapest Motor Fesztiválon!

2016. 03. 29.

Az idei év sem múlhatott el a Budapest Motor Fesztivál nélkül, ahol Füldugóman újra színrelépett.

Petőfi Rádió Más-Nap interjú

2015. 10. 27.

Papp Péter a Petőfi Rádió vendégeként beszélt a fülzúgásról, a füldugó használatának fontosságáról. A rövid interjúban személyes tapasztalatait osztja meg a hallgatókkal. Emellett a BME-n felállított, dobhártyamozgást szemléltető kísérletünkről beszél.

10. Budapest Music Expo

2015. 10. 06.

Az elmúlt hétvégén lezajlott az idén 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo. Csapatunkkal ismét jelen voltunk a rendezvényen, hogy népszerűsítsük a zenészek körében a hallásvédelem fontosságát.

Hogyan őrizzük meg gyermekünk hallását?

2015. 09. 23.

A füldugó.hu ügyvezetője, Papp Péter a Jazzy Rádió vendégeként beszélt a gyermekek hallásának védelméről.