Utas

Egy lelkes motorosnak jó társ a hosszú utakra az Alpine MotoSafe füldugója. Védelmet élvez a szélzajjal és így a halláskárosodással szemben. De gondoljunk az utasunkra is, aki ugyanúgy szeretné élvezni az utazást, mint mi.

Sajnos a sisak nem nyújt kellő védelmet, és nehéz csengő fülekkel beszélgetni, amikor megállunk valahol az út mentén. Vagy ami még rosszabb, maradandó halláskárosodást szenvedhet.

A halláskárosodás elkerülésére használjunk füldugót!

Mindenképp használjunk egy saját füldugót, hogy élvezetesebb lehessen az út. Nem árt, ha törődünk a mögöttünk ülővel és biztosítunk egy tartalék füldugót számára, hogy ő is ugyanúgy élvezhesse a motorozást, mint mi. A kényelmes MotoSafe füldugók tökéletesen illeszkednek a hallójáratba, semmilyen sisak nem képes pótolni az általa nyújtott, káros magas frekvenciájú szélzaj elleni védelmet. Egyéb közlekedési, navigációs és természetes hangok továbbra is hallhatóak maradnak. Utasunknak megfelelő lehet egy pár Plug&Go füldugó.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Sok motoros indul gyakran hosszabb útra, nem állnak meg közben egyszer sem, a fülüket pedig folyamatosan bosszantó csengő hang bombázza. Ez a sisakban keletkező szélzaj, mely könnyen elérheti a 106dB-es értéket. Egy idő után eltűnhet a sípoló hang, gyakran azonban sajnos a halláskárosodás kialakulása miatt.

A motorozás most még pihentetőbb! Az Alpine füldugók használatával nem cseng a füled egy hosszabb utazást követően. Megelőzheted a halláskárosodást és a szélzaj okozta fáradtságérzést. Tudtad, hogy a 120 km/h-s sebességnél 98 dB hangerőt tapasztalhatunk? Ez azt jelenti, hogy 7 perc elteltével fennáll a maradandó halláskárosodás kialakulásának kockázata.

A MotoSafe Race MotoGP kiadása: ideális füldugó az autópályán, a versenypályán és nyitott sisakkal történő vezetésnél.

Könnyed motorozás, túrázás, vagy csak egy út a Balatonra? Ebben is el tud fáradni az ember füle/feje. Az alacsony csillapítású, MotoSafe Tour ezt hivatott kivédeni!