Szórakozás

Fesztiválok, koncertek és egész éjszakán át tartó tánc. A zenei rendezvényeknek nagyon gazdag hagyománya van már Magyarországon is. A füldugó ilyenkor nagy szerepet játszhat. A nagy nyári fesztiválok koncertjein elengedhetetlen. Semmi sem jobb, mint hallgatni a kedvenc zenénket és önfeledten táncolni. Évente több ezren látogatnak el a méltán híressé vált nyári fesztiválokra a zene szerelmesei közül. Számukra jó hír, hogy egyre több és nagyobb koncert kerül megrendezésre.

Nem csak a zenei fesztiválok növekednek, hanem a hangerő is. A hangerősség gyakran meghaladja ilyen eseményeken a 80dB-t, de nem ritka, hogy egyes koncertek elérik a 115dB-t, mely hallásvédelem nélkül halláskárosodáshoz vezet. Bizonyára senki sem szeretne búcsút mondani a hallásának a kedvenc zenekara koncertje miatt.

A halláskárosodás elkerülésére használj füldugót!

A zenei élmény boldoggá tudja tenni az embert, de nem akkor, ha már annyira nagy a hangerő, hogy fáj tőle a füle, és szíve szerint messzire futna a színpadtól vagy elhagyná a termet. Vagy amikor a hangszóró szinte eldurran a torz zenétől, és fel sem ismerjük a kedvenc számunkat. Milyen gyakran történik meg, hogy egy fesztivál vagy koncert után fülzúgással megyünk haza? Ennek elkerülésében segít a PartyPlug, mely védi a hallást.

Nem véletlen, hogy egyre több zenész, hangmérnök és fénytechnikus használ valamilyen hallásvédő felszerelést.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölthetünk el zajos környezetben anélkül, hogy fennálljon a maradandó halláskárosodás kockázata. Azonban sok zenekedvelő inkább vállalja a kockázatot, minthogy a hallásvédő is torzítsa a zenét. Az új Alpine PartyPlug Pro™-val már nem kell döntenünk.

A praktikus tárolóban egyszerűen magunkkal vihetjük füldugónkat kulcsunkra akasztva, nyaraláskor a medencéhez, motorozáskor vagy ahova szeretnénk.

Évente egyre több fiatal hallása megy tönkre a szórakozóhelyek és koncertek hangos zenéje miatt. A PartyPlug speciális zenei szűrőinek köszönhetően a zene hallható marad. A beszéd könnyebben érthető miközben a zene is élvezhető, ezt teszi lehetővé a PartyPlug.

Strapabíró és elegáns tárolódoboz. Két praktikus rekesze lehetővé teszi, hogy a füldugókat és a szűrőket külön-külön tároljuk.