Bulizás

Egy hosszú munkahét után csodálatos érzés, ha az ember teljesen elengedheti magát. Például egy jó buliban. Együtt lenni a barátokkal, barátnőkkel, és egész éjjel táncolni, élvezni a zenét. Viszont egy ilyen este után könnyen megeshet, hogy másnap zúgni, csengeni fog a fülünk ébredés után.

A szórakozó helyeken könnyen 80dB fölé emelkedhet a zene hangereje. Ha több, mint 15 percig vagyunk kitéve ilyen hangerőnek, könnyen maradandó halláskárosodás lehet az eredménye. A halláskárosodást szenvedők 90-95%-a azok közül kerül ki, akik rendszeresen járnak szórakozó helyekre vagy valamilyen zenei rendezvényre. Ha te is gyakran jársz bulizni, használd a PartyPlug füldugót. A szűrők átlátszó műanyagból készültek, így alig észrevehetőek a füldugók a fülben, közben pedig a speciális kialakításnak hála egy biztonságos szintre csökkentik a hangerőt, de a barátainkkal mégis könnyen tudunk kommunikálni.

A halláskárosodás elkerülése érdekében használj füldugót!

A PartyPlug tartós, hőre lágyuló anyagból készült, viselése nagyon kényelmes, mivel tökéletesen illeszkedik a hallójárathoz. Ha tovább szeretnéd élvezni a zenét, használj PartyPlug-ot!

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölthetünk el zajos környezetben anélkül, hogy fennálljon a maradandó halláskárosodás kockázata. Azonban sok zenekedvelő inkább vállalja a kockázatot, minthogy a hallásvédő is torzítsa a zenét. Az új Alpine PartyPlug Pro™-val már nem kell döntenünk.

A hallásvédővel gondtalanul élvezheted a zenét. Élőben valamilyen koncerten, fesztiválon. És az éjszaka utáni bosszantó fülzúgás a múlté.