Fesztivál

Sziget, Hegyalja, Volt... Minden nap egy ünnep. Színpadról színpadra bolyongunk, megállunk néha egy italra, beszélgetni a barátokkal vagy enni egy szendvicset. És közben amikor kedvünk támad, végighallgatunk egy-egy koncertet.

Ha az egész napot egy fesztiválon töltjük, tanácsos használni valamit, ami kiszűri a káros zajokat. Nem csak azért, mert a zene gyorsan 80dB fölé emelkedhet. A zaj maradandó halláskárosodást okozhat. Mindenki beszél, táncol és mindez egyre nagyobb hangerővel jár. Az agynak komoly megterhelés ennyi hangot feldolgozni, könnyen kialakul fülzúgás, fülcsengés.

A halláskárosodás elkerüléséért használj füldugót!

A PartyPlug egész nap benne lehet a fülben anélkül, hogy bármilyen kárt okozna. A speciális, átlátszó szűrők biztosítják, hogy a zene hallható maradjon, de a hangerő biztonságos szintre csökkenjen. A PartyPlug hőre lágyuló anyagból készült, a szűrő pedig átlátszó műanyagból, így alig látszik, illetve a tökéletes illeszkedésnek hála nagyon kényelmesek. Ha gyakran jársz fesztiválokra, és szeretnél vigyázni a hallásodra, használj PartyPlug füldugót.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölthetünk el zajos környezetben anélkül, hogy fennálljon a maradandó halláskárosodás kockázata. Azonban sok zenekedvelő inkább vállalja a kockázatot, minthogy a hallásvédő is torzítsa a zenét. Az új Alpine PartyPlug Pro™-val már nem kell döntenünk.

A praktikus tárolóban egyszerűen magunkkal vihetjük füldugónkat kulcsunkra akasztva, nyaraláskor a medencéhez, motorozáskor vagy ahova szeretnénk.

A hallásvédővel gondtalanul élvezheted a zenét. Élőben valamilyen koncerten, fesztiválon. És az éjszaka utáni bosszantó fülzúgás a múlté.