Mozi

Hollandiában évente több mint 30 millióan látogatnak el moziba, rengeteg film fanatikus van. Legyen szó művészfilmről, amerikai kasszasikerről vagy a legújabb családi filmről, a mozi mindig élvezet. Régen az első némafilmek Charlie Chaplinnel vagy Stan Laurellel és Oliver Hardy-val, ma pedig a 3D-s filmek Dolby Surround hanggal.

Füldugó karnyújtásnyira

Az Alpine foglalkozott már azokkal a film fanatikusokkal, akik rendszeresen járnak moziba. Nem csak a kukorica és a kóla szükséges, hanem egy megfelelő füldugó is jól jöhet. Mivel a hangok, különösen az akciófilmek alatt, lehetnek olyan hangosak, hogy meghaladják a 100 decibelt. Az Eredet című filmen megdöbbentő, 118dB-es hangerősséget mértünk. Ilyen szinten a hang fájdalmassá válik és nagy a fülzúgás, fejfájás, néha a maradandó halláskárosodás kockázata. Ne ez legyen egy vidám este végkimenetele.

Az Alpine törekszik a hallás védelmére a moziban, még a robbanásveszélyes kasszasikereknél is, melyekbe beleremeg a vesénk. Nem számít a film hossza, lényeg, hogy minden percét élvezhessük akkor is, amikor a film már véget ért.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölthetünk el zajos környezetben anélkül, hogy fennálljon a maradandó halláskárosodás kockázata. Azonban sok zenekedvelő inkább vállalja a kockázatot, minthogy a hallásvédő is torzítsa a zenét. Az új Alpine PartyPlug Pro™-val már nem kell döntenünk.

A praktikus tárolóban egyszerűen magunkkal vihetjük füldugónkat kulcsunkra akasztva, nyaraláskor a medencéhez, motorozáskor vagy ahova szeretnénk.

A hallásvédővel gondtalanul élvezheted a zenét. Élőben valamilyen koncerten, fesztiválon. És az éjszaka utáni bosszantó fülzúgás a múlté.