Úszás

Úszás, szörfözés, vízilabda, egy kör a jetski-n, vagy egyszerű strandolás, egy tengerparti nyaralás, egy medencézés a melegben. A víz rengeteg élményt nyújthat. Nem hiába vannak tele a strandok az első melegebb napon. Szinte minden városban találunk valamilyen formában strandot, vízi parkot.

A víz mindig nagyon izgalmas tud lenni. A kevésbé kellemes oldala pedig, hogy könnyű fülgyulladást kapni, ha víz kerül a fülbe. Különösen kisgyermekeknél jelentkezik ez a probléma, mely nagy fájdalmakat okozhat, ráadásul gyakran nagy a hangzavar az uszodákban.

A halláskárosodás elkerülésére használj füldugót!

Egyre több úszó és vízi sportoló használ füldugót vagy valamilyen fülvédőt a víz és a klór miatt. Ezért fejlesztette ki az Alpine a SwimSafe füldugót, mely alkalmas úszáshoz, fürdéshez és zuhanyzáshoz is.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.

Több szórakozás és több idő a vízben az Alpine SwimSafe-fel. Ezek a különleges, úszáshoz kifejlesztett hallásvédők megakadályozzák a víz fülbe jutását, például ha fülgyulladásunk van vagy azt szeretnénk megelőzni. Az egyedülálló szűrők által szinte minden hallható marad.