Úszás

Úszás, szörfözés, vízilabda, egy kör a jetski-n, vagy egyszerű strandolás, egy tengerparti nyaralás, egy medencézés a melegben. A víz rengeteg élményt nyújthat. Nem hiába vannak tele a strandok az első melegebb napon. Szinte minden városban találunk valamilyen formában strandot, vízi parkot.

A víz mindig nagyon izgalmas tud lenni. A kevésbé kellemes oldala pedig, hogy könnyű fülgyulladást kapni, ha víz kerül a fülbe. Különösen kisgyermekeknél jelentkezik ez a probléma, mely nagy fájdalmakat okozhat, ráadásul gyakran nagy a hangzavar az uszodákban.

A halláskárosodás elkerülésére használj füldugót!

Egyre több úszó és vízi sportoló használ füldugót vagy valamilyen fülvédőt a víz és a klór miatt. Ezért fejlesztette ki az Alpine a SwimSafe füldugót, mely alkalmas úszáshoz, fürdéshez és zuhanyzáshoz is.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A gyermekek füle fejlődésben van, ezért különösen sérülékeny. Hallásvédő használatával már fiatalon megelőzhető a halláskárosodás.

A SoftSilicone egy olyan füldugó, mely tökéletesen illeszkedik és minden élethelyzetre ideális. A formázható füldugók higiénikusak és bőrbarátak az antibakteriális ezüstnek és az aloe verának köszönhetően. Ideális mértékben lágy és ragacsos, így hosszú viselésre alkalmas.

Úszás, szörfözés, zuhanyzás és vízi sportok anélkül, hogy víz kerülne a fülünkbe.