Fülgyulladás

Vízilabda, szörfözés, vitorlázás vagy csak egy könnyed úszás a medencében. Szeretjük a vizet, a napsütést, főleg amikor strandon vagy egy trópusi paradicsomban élvezhetjük. Csak egyetlen hátránya van a nagyon szórakoztató víznek: belemehet a fülünkbe és fájdalmas fülgyulladáshoz vezethet.

A SwimSafe megfelelő védelmet nyújt az ellen, hogy a víz a fülbe kerüljön. Másik előnye, hogy kiszűri az olyan zajokat is, mint például a gyerekek sikoltozása a medencében. Természetesen a normál környezeti zajokat és a beszédet hallani vele, mivel részben életmentő lehet, másrészt egy edzésen zavaró lenne, ha folyamatosan ki kellene venni a fülből, mert nem hallanánk az edző utasításait. Na és persze nem utolsó sorban fürdéshez és zuhanyzáshoz is jól jöhet, ha nem akarjuk, hogy a fülünkbe menjen a víz.

A halláskárosodás elkerülésére használj füldugót!

Az egyedi kialakítás megakadályozza az elszigeteltségérzet kialakulását. Baktériumok sem kerülhetnek a fülbe. A SwimSafe alkalmas felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek. Kisebb gyerekeknek a Pluggies Kids füldugó használata ajánlott úszáshoz, fürdéshez, az ő fülünk nagyon érzékeny, könnyebben előfordulhat gyulladás.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Úszás, szörfözés, zuhanyzás és vízi sportok anélkül, hogy víz kerülne a fülünkbe.