Vízi sportok

Teljes sebességgel szörfözni a Fertő tavon, vitorlázni a Balatonon, egy nagy bukfenc a vízbe. Ha hajózni készülünk, figyeljünk oda a nap, a víz és az erős szél kombinációjára. Évente több ezren rohannak a vízpartra a legcsekélyebb napsütésre, sokszor még akkor is vitorlásra szállnak vagy búvárruhát húznak, ha nincs elég meleg hozzá.

Minden sportnál alapvető dolog a védőruházat. A hypothermia elkerüléséhez a szörfdeszkára érdemes a megfelelő öltözéket beszerezni. Mi ehhez adunk egy plusz tippet. Ha szeretnénk elkerülni, hogy túl sok víz menjen a fülünkbe, és a kikapcsolódásnak fájdalmas fülgyulladás legyen az eredménye, szerezzünk be egy pár füldugót, mely az erős szél okozta fáradtságot is megakadályozza.

A halláskárosodás elkerülésére használj füldugót!

A SwimSafe füldugóval elkerülhető, hogy víz kerüljön a fülünkbe. Természetesen a normál környezeti zajok hallhatóak maradnak a viselés során. Az egyedülálló tervezésnek hála az ember nem érzi magát elszigetelve a környezetétől. Ráadásul baktériumok sem kerülhetnek a fülbe. A SwimSafe alkalmas felnőtteknek és idősebb gyermekeknek egyaránt.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Úszás, szörfözés, zuhanyzás és vízi sportok anélkül, hogy víz kerülne a fülünkbe.