Kemping

Az egész napos utazás után megérkezünk a kempingbe. Kellemes hangulat, gyorsan összedobjuk a táborhelyet és a csendes estét sütögetéssel koronázzuk meg. Korán irány az ágy, hogy másnap újult erővel vessük bele magunkat a vakációba. Sajnos a többi kempingező ezt másképp gondolja. Abban a pillanatban, ahogy másznánk bele a hálózsákba, néhány sátorral arrébb felerősödik a hangerő. Nem igazán jó kezdet a nyaraláshoz.

Ha tényleg pihenni akarsz a nyaralás alatt, válaszd a SleepSoft-ot. A puha füldugók tökéletesen illeszkednek a fülbe, mivel egy rugalmas és tartós anyagból készültek. A hőre lágyuló anyagnak köszönhetően pontosan alkalmazkodnak a hallójárat formájához. A speciális szűrők megakadályozzák az bezártságérzetet.

Élvezd a nyaralást, használj füldugót!

Dobj a hátizsákodba egy pár SleepSoft füldugót, mely kívül tartja a környezet káros zajait, hogy szabadon élvezhessük a vakációt és nyugodtan tudjunk aludni. A termék könnyen tisztítható.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A FlyFit speciális szűrői megoldást nyújtanak a nyomáskülönbség okozta füldugulás és a kellemetlen környezeti zajok ellen az autóban, a vonaton és a repülőgépen. Elsősorban utazáshoz ajánlott, de alkalmas lehet nyaralásokon is különböző helyzetekben.

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.