Kemping

Az egész napos utazás után megérkezünk a kempingbe. Kellemes hangulat, gyorsan összedobjuk a táborhelyet és a csendes estét sütögetéssel koronázzuk meg. Korán irány az ágy, hogy másnap újult erővel vessük bele magunkat a vakációba. Sajnos a többi kempingező ezt másképp gondolja. Abban a pillanatban, ahogy másznánk bele a hálózsákba, néhány sátorral arrébb felerősödik a hangerő. Nem igazán jó kezdet a nyaraláshoz.

Ha tényleg pihenni akarsz a nyaralás alatt, válaszd a SleepSoft-ot. A puha füldugók tökéletesen illeszkednek a fülbe, mivel egy rugalmas és tartós anyagból készültek. A hőre lágyuló anyagnak köszönhetően pontosan alkalmazkodnak a hallójárat formájához. A speciális szűrők megakadályozzák az bezártságérzetet.

Élvezd a nyaralást, használj füldugót!

Dobj a hátizsákodba egy pár SleepSoft füldugót, mely kívül tartja a környezet káros zajait, hogy szabadon élvezhessük a vakációt és nyugodtan tudjunk aludni. A termék könnyen tisztítható.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A gyermekek füle fejlődésben van, ezért különösen sérülékeny. Hallásvédő használatával már fiatalon megelőzhető a halláskárosodás.

Az utazás szórakoztató és az is marad, ha tartunk magunknál füldugót is. Így nem fog minket zavarni a repülő fel- és leszállásakor a légnyomáskülönbség okozta esetleges fülfájás, ráadásul az éjszakát is nyugodtan átalhatjuk a szállodában.