Strand

Egy kellemes nap a strandon: a hűtőtáska tele, napszemüveg és fényvédő. Hébe-hóna beleugrunk a vízbe, sütkérezünk a napon, és amikor elfáradunk, szundikálunk egyet. Zene a füleknek,  ám némileg azonban megnehezíti a pihenést a sok sikoltozó gyermek.

Ha szeretnéd élvezni a strandolást, használjSwimSafe füldugót. Elsősorban úszóknak lett kifejlesztve. Megakadályozza, hogy a víz a fülbe kerüljön, így csökkenti a fülgyulladás kockázatát. Az úszáshoz használatos, viasz füldugók elzárják az embert a külvilágtól. Szükségtelenül okozhatnak nagy nyomást a belső fülben, növelve a fertőzések kockázatát.

További előnye, hogy a füldugó tompítja a hangosabb környezeti zajokat. Nyugodtan tudunk beszélgetni, miközben a gyermeksikítást nem halljuk annyira. A SwimSafe csodálatos, pihentető napot tesz lehetővé a strandon.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A FlyFit speciális szűrői megoldást nyújtanak a nyomáskülönbség okozta füldugulás és a kellemetlen környezeti zajok ellen az autóban, a vonaton és a repülőgépen. Elsősorban utazáshoz ajánlott, de alkalmas lehet nyaralásokon is különböző helyzetekben.

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.

Több szórakozás és több idő a vízben az Alpine SwimSafe-fel. Ezek a különleges, úszáshoz kifejlesztett hallásvédők megakadályozzák a víz fülbe jutását, például ha fülgyulladásunk van vagy azt szeretnénk megelőzni. Az egyedülálló szűrők által szinte minden hallható marad.