Strand

Egy kellemes nap a strandon: a hűtőtáska tele, napszemüveg és fényvédő. Hébe-hóna beleugrunk a vízbe, sütkérezünk a napon, és amikor elfáradunk, szundikálunk egyet. Zene a füleknek,  ám némileg azonban megnehezíti a pihenést a sok sikoltozó gyermek.

Ha szeretnéd élvezni a strandolást, használjSwimSafe füldugót. Elsősorban úszóknak lett kifejlesztve. Megakadályozza, hogy a víz a fülbe kerüljön, így csökkenti a fülgyulladás kockázatát. Az úszáshoz használatos, viasz füldugók elzárják az embert a külvilágtól. Szükségtelenül okozhatnak nagy nyomást a belső fülben, növelve a fertőzések kockázatát.

További előnye, hogy a füldugó tompítja a hangosabb környezeti zajokat. Nyugodtan tudunk beszélgetni, miközben a gyermeksikítást nem halljuk annyira. A SwimSafe csodálatos, pihentető napot tesz lehetővé a strandon.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A gyermekek füle fejlődésben van, ezért különösen sérülékeny. Hallásvédő használatával már fiatalon megelőzhető a halláskárosodás.

Az utazás szórakoztató és az is marad, ha tartunk magunknál füldugót is. Így nem fog minket zavarni a repülő fel- és leszállásakor a légnyomáskülönbség okozta esetleges fülfájás, ráadásul az éjszakát is nyugodtan átalhatjuk a szállodában.

Úszás, szörfözés, zuhanyzás és vízi sportok anélkül, hogy víz kerülne a fülünkbe.