Szálloda

Tágas, minibárral felszerelt szoba, melyből gyönyörű kilátás nyílik a városra. A hotel nagyszerű választásnak bizonyult a nyaraláshoz. De aztán jönnek az idegesítő ajtócsapkodások, TV recsegés, a felettünk lévő WC lehúzása felér egy vízeséssel. A zaj még mindig benne van a szállodai kellemetlenségek top hármas listájában. Így veszik el a kellemes nyaralás érzése.

Akik zavartalanul szeretnék élvezni a hotelben alvást, válasszák a SleepSoft-ot. Hajlékony, tartós, hőre lágyuló anyagból készült, mely magas komfortérzetet biztosít. A test melegétől gyorsan megpuhul és felveszi a hallójárat formáját. A speciális szűrők kiküszöbölik a nyomáskülönbség okozta fülfájást, miközben biztosítják, hogy ne legyen az embernek bezártságérzete.

A halláskárosodás elkerüléséhez használj füldugót!

A SleepSoft füldugó nem zár ki teljesen minden hangot, csak az idegesítő, elalvást megnehezítő zajokat, mint az utca morajlása vagy a hangos nevetés a szálloda folyosóján. Az ébresztőt például a füldugó viselése közben is meghalljuk. Ha ki szeretnéd pihenni magad a nyaraláson, tökéletes választás a SleepSoft.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A gyermekek füle fejlődésben van, ezért különösen sérülékeny. Hallásvédő használatával már fiatalon megelőzhető a halláskárosodás.

Az utazás szórakoztató és az is marad, ha tartunk magunknál füldugót is. Így nem fog minket zavarni a repülő fel- és leszállásakor a légnyomáskülönbség okozta esetleges fülfájás, ráadásul az éjszakát is nyugodtan átalhatjuk a szállodában.

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A SleepDeep Mini kis hallójáratú embereknek ideális. A füldugó ötvözi a tökéletes kényelmet és a maximális csillapítást. A füldugó egyedi ovális 3D formája követi a hallójárat természetes formáját, így a füldugó nem esik ki és kényelmes oldalt fekve is. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB. A legtöbb zavaró zajt tompítja, így nyugodtan alhatunk.

 

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A maximális kényelmet a puha anyagok garantálják. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB.

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A maximális kényelmet a puha anyagok garantálják. A füldugó egyedi ovális 3D formája követi a hallójárat természetes formáját, így a füldugó nem esik ki és kényelmes oldalt fekve is. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB. A legtöbb zavaró zajt tompítja, így nyugodtan alhatunk