Szálloda

Tágas, minibárral felszerelt szoba, melyből gyönyörű kilátás nyílik a városra. A hotel nagyszerű választásnak bizonyult a nyaraláshoz. De aztán jönnek az idegesítő ajtócsapkodások, TV recsegés, a felettünk lévő WC lehúzása felér egy vízeséssel. A zaj még mindig benne van a szállodai kellemetlenségek top hármas listájában. Így veszik el a kellemes nyaralás érzése.

Akik zavartalanul szeretnék élvezni a hotelben alvást, válasszák a SleepSoft-ot. Hajlékony, tartós, hőre lágyuló anyagból készült, mely magas komfortérzetet biztosít. A test melegétől gyorsan megpuhul és felveszi a hallójárat formáját. A speciális szűrők kiküszöbölik a nyomáskülönbség okozta fülfájást, miközben biztosítják, hogy ne legyen az embernek bezártságérzete.

A halláskárosodás elkerüléséhez használj füldugót!

A SleepSoft füldugó nem zár ki teljesen minden hangot, csak az idegesítő, elalvást megnehezítő zajokat, mint az utca morajlása vagy a hangos nevetés a szálloda folyosóján. Az ébresztőt például a füldugó viselése közben is meghalljuk. Ha ki szeretnéd pihenni magad a nyaraláson, tökéletes választás a SleepSoft.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A FlyFit speciális szűrői megoldást nyújtanak a nyomáskülönbség okozta füldugulás és a kellemetlen környezeti zajok ellen az autóban, a vonaton és a repülőgépen. Elsősorban utazáshoz ajánlott, de alkalmas lehet nyaralásokon is különböző helyzetekben.

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.

Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ez viszont nem jellemző a lakosság körülbelül 30%-ára. Az embereknek e jelentős csoportja alvászavarral küzd. Okozhatja egy horkoló partner, zajos szomszéd, közeli diákszálló vagy az utcazaj például. Tehát a nyugodt éjszakai alvás nem mindenkinek adatik meg, ez pedig hatással van az életükre. Az alváshiány egészségügyi problémákhoz vezet és súlyos fáradtságot eredményez, mely kiégést vonhat maga után. Az Alpine kifejlesztette az ideális füldugót a nyugodt éjszakához: ez a SleepSoft.

Az Alvómaszk három rétegű, a külső borítása vastag fekete pamut anyag, belül vatelin töltettel. Felhelyezés után tökéletes elsötétítést biztosít viselőjének. A fejre egy állítható széles plüss gumiszalag rögzíti az alvómaszkot annak érdekében, hogy az tökéletesen helyezkedjen el, fejformától, hajviselettől függetlenül. A szemmaszk nem ér hozzá a szempillához az alvómaszk alsó részén elhelyezkedő extra elemelő töltet miatt.