DJ

Minden DJ tudja, hogy megfelelő fülek és jó hallás nélkül nehéz, szinte lehetetlen megtalálni a helyes arányokat ahhoz, hogy ütős zenét csinálhassanak, mely lerepíti a háztetőt is. Amilyen óvatosan bánnak a lemezjátszóval, olyan óvatosan kell a fülekkel. Használj fülvédőt, hogy elkerüld a sikeres este utáni kellemetlen fülcsengés, fülzúgást.

A MusicSafe füldugó segít megőrizni a fülek és a hallás épségét. A MusicSafe Pro-val kapsz három különböző csillapítású szűrőkészletet, hogy megválaszthasd a számodra éppen legmegfelelőbb csillapítást.

A halláskárosodás elkerülése érdekében használj hallásvédőt!

A füldugók tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készültek, ezért viseletük különösen kényelmes. Tökéletesen illeszkednek a hallójáratba. Az egyedi tervezésnek köszönhető az ember nem érzi magát elzárva a külvilágtól, mivel az emberi beszéd továbbra is hallható. A MusicSafe az egyik legkörültekintőbben bevizsgált Alpine füldugó. A MusicSafe Classic két, a MusicSafe Pro három különböző szűrőt tartalmaz.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Dob

Dob

Kifejezetten dobosok és zenészek számára készült, akik rendszeresen ki vannak téve nagyon hangos zenének, így a halláskárosodás kockázatának is. Próbateremben, stúdióban, előadás közben vagy zeneórán, bármikor használható amikor túl sok a zaj.

Zenészként, DJ-ként vagy hangtechnikusként gyakran veszi körül az embert hangos zene, mely a halláskárosodás kialakulásának kockázatát jelenti. A halláskárosodásnak pedig közvetlen hatása van a munkavégzés képességére vagy a szenvedély élvezésére. Ezért a próbák, a fellépések és a koncertek során elengedhetetlen a hallás megfelelő védelme. A zeneipar szakemberei számára fejlesztette ki az Alpine a MusicSafe Pro-t, a legmagasabb színvonalú terméket a zenészeknek tervezett hallásvédőik közül.

Zenészként, DJ-ként vagy hangtechnikusként gyakran veszi körül az embert hangos zene, mely azt jelenti, hogy fennáll a halláskárosodás kialakulásának veszélye. A hallásvesztés közvetlenül hat a munkavégzés képességére vagy a szenvedély élvezetére. Ezért elengedhetetlen a megfelelő hallásvédelem a próbák, az előadások és a koncertek során. Az Alpine ehhez fejlesztette ki a MusicSafe füldugókat kifejezetten zenészek és DJ-k számára. Metál vagy klasszikus, jazz vagy R&B: ezekkel a füldugókkal mindig a megfelelő hallásvédelem használható.