Dob

Finoman dobolni csak megfelelő technikával lehet. Persze aki jó dobos, annak ez nem okozhat problémát. Az ember teljesen elengedi magát és csak püföli a tamokat és a cineket. A jó zenéhez elengedhetetlen, hogy a dobos hallja magát és a zenekar többi tagjának játékát is. Ez gyakran nehéz feladatnak bizonyul, főleg ha a zenész jó úton halad a maradandó halláskárosodás kialakulása felé. Minden a próbák utáni ideiglenes fülcsengéssel kezdődik, majd jön az állandó süketség. Egy zenész életében pedig különösen nagy problémát tud okozni a hallásvesztés.

Szeretnénk, ha a ritmus folytatódna anélkül, hogy a dobos elvesztené a hallását. A MusicSafe használata különösen ajánlott dobosoknak. Az egyedi szűrők csak a csúcszajt enyhítik. Olyan, mintha a fül kapna két hangerő szabályzó gombot, ugyanúgy hallani a zenekart, csak valamivel lágyabban.

A halláskárosodás elkerülése érdekében használd a MusicSafe füldugót, mely speciális akusztikus szűrőket tartalmaz, viselésekor a zenekar tagjaival ugyanúgy lehet kommunikálni. Tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült, ezért nagyon kényelmes. Az egyedi tervezés lehetővé teszi, hogy az ember ne érezze magát elzárva a külvilágtól. A MusicSafe az egyik legkörültekintőbben bevizsgált Alpine füldugó. A MusicSafe Classic két, a MusicSafe Pro három különböző szűrőt tartalmaz.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

DJ

DJ

Kifejezetten dobosok és zenészek számára készült, akik rendszeresen ki vannak téve nagyon hangos zenének, így a halláskárosodás kockázatának is. Próbateremben, stúdióban, előadás közben vagy zeneórán, bármikor használható amikor túl sok a zaj.

Zenészként, DJ-ként vagy hangtechnikusként gyakran veszi körül az embert hangos zene, mely a halláskárosodás kialakulásának kockázatát jelenti. A halláskárosodásnak pedig közvetlen hatása van a munkavégzés képességére vagy a szenvedély élvezésére. Ezért a próbák, a fellépések és a koncertek során elengedhetetlen a hallás megfelelő védelme. A zeneipar szakemberei számára fejlesztette ki az Alpine a MusicSafe Pro-t, a legmagasabb színvonalú terméket a zenészeknek tervezett hallásvédőik közül.

Zenészként, DJ-ként vagy hangtechnikusként gyakran veszi körül az embert hangos zene, mely azt jelenti, hogy fennáll a halláskárosodás kialakulásának veszélye. A hallásvesztés közvetlenül hat a munkavégzés képességére vagy a szenvedély élvezetére. Ezért elengedhetetlen a megfelelő hallásvédelem a próbák, az előadások és a koncertek során. Az Alpine ehhez fejlesztette ki a MusicSafe füldugókat kifejezetten zenészek és DJ-k számára. Metál vagy klasszikus, jazz vagy R&B: ezekkel a füldugókkal mindig a megfelelő hallásvédelem használható.