Gitár

Gitárosként gyakran válik az ember egy zenekar központi alakjává. Ha azt akarja, hogy a hallása is megmaradjon, külön figyelmet kell ennek szentelni. Tudtad, hogy szinte minden híres gitáros használ valamilyen hallásvédőt? Ők már nagyon jól tudják, hogy két óra játék során túl sok zajnak vannak kitéve a fülek. Nem beszélve akkor a nagy fesztiválokról és az ott tapasztalható hatalmas hangerőről, de a stúdióban való gyakorlás ugyanúgy megviselheti a hallást.

A profi zenészek közül rengetegen használják már a MusicSafe-et. Kényelmes, alig érezni, amikor a fülben van. mégis kiszűri a káros zajokat. A teljes zenét ugyanolyan jól hallja, csak egy lágyabb szinten. És persze emellett tud beszélni a zenekar tagjaival és hallja a közönséget.

A halláskárosodás elkerülése érdekében használj hallásvédőt!

A MusicSafe egy speciális, tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült, ezért nagyon kényelmes viselet. Az egyedi tervezésnek köszönhetően megakadályozza, hogy az ember a külvilágtól elzárva érezze magát. A MusicSafe az egyik legkörültekintőbben bevizsgált Alpine füldugó. A MusicSafe Classic két, a MusicSafe Pro három különböző szűrőt tartalmaz.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

DJ

DJ

Dob

Dob

Kifejezetten dobosok és zenészek számára készült, akik rendszeresen ki vannak téve nagyon hangos zenének, így a halláskárosodás kockázatának is. Próbateremben, stúdióban, előadás közben vagy zeneórán, bármikor használható amikor túl sok a zaj.

Zenészként, DJ-ként vagy hangtechnikusként gyakran veszi körül az embert hangos zene, mely a halláskárosodás kialakulásának kockázatát jelenti. A halláskárosodásnak pedig közvetlen hatása van a munkavégzés képességére vagy a szenvedély élvezésére. Ezért a próbák, a fellépések és a koncertek során elengedhetetlen a hallás megfelelő védelme. A zeneipar szakemberei számára fejlesztette ki az Alpine a MusicSafe Pro-t, a legmagasabb színvonalú terméket a zenészeknek tervezett hallásvédőik közül.

A zenészek és a DJ-k esetében nagy a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran fordulnak meg olyan környezetben, ahol túl hangos a zene. A hallás romlása, elvesztése közvetlen hatással van szakmájukban, szenvedélyükben nyújtott teljesítményükre. Az ép hallás alapvető fontosságú, ezért érdemes védeni próbák, fellépések, koncertek alkalmával. A MusicSafe Classic füldugó két pár szűrőjének köszönhetően szabályozható a csillapítás mértéke. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyzetekben nyújtsanak optimális védelmet. Az Alpine MusicSafe Classic füldugók nem állnak ki a fülből, nem okoznak kényelmetlenséget. Használatuk közben kapcsolatban marad az ember a környezetével, például stúdiós felvétel közben.