Gitár

Gitárosként gyakran válik az ember egy zenekar központi alakjává. Ha azt akarja, hogy a hallása is megmaradjon, külön figyelmet kell ennek szentelni. Tudtad, hogy szinte minden híres gitáros használ valamilyen hallásvédőt? Ők már nagyon jól tudják, hogy két óra játék során túl sok zajnak vannak kitéve a fülek. Nem beszélve akkor a nagy fesztiválokról és az ott tapasztalható hatalmas hangerőről, de a stúdióban való gyakorlás ugyanúgy megviselheti a hallást.

A profi zenészek közül rengetegen használják már a MusicSafe-et. Kényelmes, alig érezni, amikor a fülben van. mégis kiszűri a káros zajokat. A teljes zenét ugyanolyan jól hallja, csak egy lágyabb szinten. És persze emellett tud beszélni a zenekar tagjaival és hallja a közönséget.

A halláskárosodás elkerülése érdekében használj hallásvédőt!

A MusicSafe egy speciális, tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült, ezért nagyon kényelmes viselet. Az egyedi tervezésnek köszönhetően megakadályozza, hogy az ember a külvilágtól elzárva érezze magát. A MusicSafe az egyik legkörültekintőbben bevizsgált Alpine füldugó. A MusicSafe Classic két, a MusicSafe Pro három különböző szűrőt tartalmaz.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

DJ

DJ

Dob

Dob

Kifejezetten dobosok és zenészek számára készült, akik rendszeresen ki vannak téve nagyon hangos zenének, így a halláskárosodás kockázatának is. Próbateremben, stúdióban, előadás közben vagy zeneórán, bármikor használható amikor túl sok a zaj.

Zenészként, DJ-ként vagy hangtechnikusként gyakran veszi körül az embert hangos zene, mely a halláskárosodás kialakulásának kockázatát jelenti. A halláskárosodásnak pedig közvetlen hatása van a munkavégzés képességére vagy a szenvedély élvezésére. Ezért a próbák, a fellépések és a koncertek során elengedhetetlen a hallás megfelelő védelme. A zeneipar szakemberei számára fejlesztette ki az Alpine a MusicSafe Pro-t, a legmagasabb színvonalú terméket a zenészeknek tervezett hallásvédőik közül.

Zenészként, DJ-ként vagy hangtechnikusként gyakran veszi körül az embert hangos zene, mely azt jelenti, hogy fennáll a halláskárosodás kialakulásának veszélye. A hallásvesztés közvetlenül hat a munkavégzés képességére vagy a szenvedély élvezetére. Ezért elengedhetetlen a megfelelő hallásvédelem a próbák, az előadások és a koncertek során. Az Alpine ehhez fejlesztette ki a MusicSafe füldugókat kifejezetten zenészek és DJ-k számára. Metál vagy klasszikus, jazz vagy R&B: ezekkel a füldugókkal mindig a megfelelő hallásvédelem használható.