Forgalom

A nagyvárosban élők, és azok, akik közel laknak az autópályához egyre inkább tapasztalhatják, hogy nappal és éjszaka egyaránt tombol a forgalom. Különösen a mennydörgő gépkocsik biztosítanak nagy zajt és vibráló ablakokat. Persze megtehetjük, hogy sosem nyitunk ablakot, de a friss levegő szükséges az egészséges alváshoz.

Gyakran járnak az otthonod környékén teherautók vagy repülők? Használd a SleepSoft füldugót, mely a körültekintő tervezésnek köszönhetően nyugodt éjszakai alvást biztosít. Enyhíti a kedvezőtlen és szélsőséges környezeti zajokat annak érdekében, hogy zavartalanul alhass. Az általunk kifejlesztett füldugóval az ébresztő és a babasírás hallható Szállodmarad.

Használj füldugót a pihentető alváshoz!

A SleepSoft füldugó tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült, így tökéletesen illeszkedik a fülbe, nem okoz kényelmetlenséget. Ha a városközpontban élsz vagy egy autópálya, esetleg repülőtér közelében, használd a SleepSoft-ot, hogy zavartalanul élvezhesd az éjszakát.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ez viszont nem jellemző a lakosság körülbelül 30%-ára. Az embereknek e jelentős csoportja alvászavarral küzd. Okozhatja egy horkoló partner, zajos szomszéd, közeli diákszálló vagy az utcazaj például. Tehát a nyugodt éjszakai alvás nem mindenkinek adatik meg, ez pedig hatással van az életükre. Az alváshiány egészségügyi problémákhoz vezet és súlyos fáradtságot eredményez, mely kiégést vonhat maga után. Az Alpine kifejlesztette az ideális füldugót a nyugodt éjszakához: ez a SleepSoft.

Az Alvómaszk három rétegű, a külső borítása vastag fekete pamut anyag, belül vatelin töltettel. Felhelyezés után tökéletes elsötétítést biztosít viselőjének. A fejre egy állítható széles plüss gumiszalag rögzíti az alvómaszkot annak érdekében, hogy az tökéletesen helyezkedjen el, fejformától, hajviselettől függetlenül. A szemmaszk nem ér hozzá a szempillához az alvómaszk alsó részén elhelyezkedő extra elemelő töltet miatt.