Forgalom

A nagyvárosban élők, és azok, akik közel laknak az autópályához egyre inkább tapasztalhatják, hogy nappal és éjszaka egyaránt tombol a forgalom. Különösen a mennydörgő gépkocsik biztosítanak nagy zajt és vibráló ablakokat. Persze megtehetjük, hogy sosem nyitunk ablakot, de a friss levegő szükséges az egészséges alváshoz.

Gyakran járnak az otthonod környékén teherautók vagy repülők? Használd a SleepSoft füldugót, mely a körültekintő tervezésnek köszönhetően nyugodt éjszakai alvást biztosít. Enyhíti a kedvezőtlen és szélsőséges környezeti zajokat annak érdekében, hogy zavartalanul alhass. Az általunk kifejlesztett füldugóval az ébresztő és a babasírás hallható Szállodmarad.

Használj füldugót a pihentető alváshoz!

A SleepSoft füldugó tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült, így tökéletesen illeszkedik a fülbe, nem okoz kényelmetlenséget. Ha a városközpontban élsz vagy egy autópálya, esetleg repülőtér közelében, használd a SleepSoft-ot, hogy zavartalanul élvezhesd az éjszakát.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A SleepDeep Mini kis hallójáratú embereknek ideális. A füldugó ötvözi a tökéletes kényelmet és a maximális csillapítást. A füldugó egyedi ovális 3D formája követi a hallójárat természetes formáját, így a füldugó nem esik ki és kényelmes oldalt fekve is. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB. A legtöbb zavaró zajt tompítja, így nyugodtan alhatunk.

 

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A maximális kényelmet a puha anyagok garantálják. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB.

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A maximális kényelmet a puha anyagok garantálják. A füldugó egyedi ovális 3D formája követi a hallójárat természetes formáját, így a füldugó nem esik ki és kényelmes oldalt fekve is. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB. A legtöbb zavaró zajt tompítja, így nyugodtan alhatunk

 

A jó éjszakai alvás megalapozza a teljesítményt és a közérzetet. Az Alpine füldugóval akkor is jól alszol, ha zavarnak a környezeti zajok.