Kórház

A kórház sosem szórakoztató. Sokan fekszenek ott törött lábbal vagy bordával mindenféle zajjal körülvéve. Köhögő emberek, zümmögő monitorok, csilingelő berendezések a folyosókon. Különösen az intenzív osztályon, ahol a zaj elérheti a 60-70dB-t is. Nem nehéz így rosszul aludni, pedig a gyógyuláshoz elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű alvás.

A kórházban fekvő betegeknek különösen ajánlott a SleepSoft használata. Ezek tompítják a durva és káros zajokat, ezáltal hozzájárulnak az egészséges alvás megvalósulásához, mely elősegíti a gyógyulási folyamatot.

Füldugó a kórházban tartózkodáshoz

A SleepSoft füldugó tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült. A test melege megpuhítja, ezután tökéletesen felveszi a hallójárat formáját, így rendkívül kényelmes. A körültekintő tervezésnek köszönhetően nem éri a belső fület kellemetlen nyomás. Ha szeretnél gyorsabban meggyógyulni és pihentetőbben aludni, használj SleepSoft-ot.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ez viszont nem jellemző a lakosság körülbelül 30%-ára. Az embereknek e jelentős csoportja alvászavarral küzd. Okozhatja egy horkoló partner, zajos szomszéd, közeli diákszálló vagy az utcazaj például. Tehát a nyugodt éjszakai alvás nem mindenkinek adatik meg, ez pedig hatással van az életükre. Az alváshiány egészségügyi problémákhoz vezet és súlyos fáradtságot eredményez, mely kiégést vonhat maga után. Az Alpine kifejlesztette az ideális füldugót a nyugodt éjszakához: ez a SleepSoft.