Kórház

A kórház sosem szórakoztató. Sokan fekszenek ott törött lábbal vagy bordával mindenféle zajjal körülvéve. Köhögő emberek, zümmögő monitorok, csilingelő berendezések a folyosókon. Különösen az intenzív osztályon, ahol a zaj elérheti a 60-70dB-t is. Nem nehéz így rosszul aludni, pedig a gyógyuláshoz elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű alvás.

A kórházban fekvő betegeknek különösen ajánlott a SleepSoft használata. Ezek tompítják a durva és káros zajokat, ezáltal hozzájárulnak az egészséges alvás megvalósulásához, mely elősegíti a gyógyulási folyamatot.

Füldugó a kórházban tartózkodáshoz

A SleepSoft füldugó tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült. A test melege megpuhítja, ezután tökéletesen felveszi a hallójárat formáját, így rendkívül kényelmes. A körültekintő tervezésnek köszönhetően nem éri a belső fület kellemetlen nyomás. Ha szeretnél gyorsabban meggyógyulni és pihentetőbben aludni, használj SleepSoft-ot.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A maximális kényelmet a puha anyagok garantálják. A füldugó egyedi ovális 3D formája követi a hallójárat természetes formáját, így a füldugó nem esik ki és kényelmes oldalt fekve is. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB. A legtöbb zavaró zajt tompítja, így nyugodtan alhatunk

 

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A maximális kényelmet a puha anyagok garantálják. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB.

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A SleepDeep Mini kis hallójáratú embereknek ideális. A füldugó ötvözi a tökéletes kényelmet és a maximális csillapítást. A füldugó egyedi ovális 3D formája követi a hallójárat természetes formáját, így a füldugó nem esik ki és kényelmes oldalt fekve is. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB. A legtöbb zavaró zajt tompítja, így nyugodtan alhatunk.

 

A jó éjszakai alvás megalapozza a teljesítményt és a közérzetet. Az Alpine füldugóval akkor is jól alszol, ha zavarnak a környezeti zajok.