Szálloda

Népszerű dolog eltölteni egy rövid nyaralást. Sok vállalkozó számára egy szállodai szoba néha a második otthont jelenti. Egy hosszú múzeumlátogatás, nagy séta a városban, kellemes programok és még kellemesebb pihenés utána a szállodai szobában. Sajnos a hotelekben tapasztalható kellemetlenségek top hármas listájában a zaj előkelő helyen szerepel. Kezdve a légkondicionálók hangjával, az ajtócsapódáson át a hangos nevetésig minden előfordul, és ezek könnyen megzavarhatják az alvást.

Ha szeretnéd a szobádban élvezni a zavartalan alvást, használj SleepSoft-ot. A füldugó egy tartós, hajlékony, hőre lágyuló anyagból készült, mely nagy komfortérzetet biztosít viselőjének. A test melegére megpuhul, így könnyen felveszi a hallójárat formáját. Nyitott csatornájú szűrőkkel rendelkezik, melyek megakadályozzák a nyomáskülönbség okozta fülfájást és biztosítják, hogy az embernek ne legyen bezártságérzete.

Használj füldugót a nyugodt alvásért!

A SleepSoft füldugó nem zár ki mindent, tompítja az idegesítő hangokat, mint az utcai zaj vagy a TV hangja. Emellett a füldugó viselése közben hallani lehet a riasztó, ébresztő hangját, de még a csecsemősírást is.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A gyermekek füle fejlődésben van, ezért különösen sérülékeny. Hallásvédő használatával már fiatalon megelőzhető a halláskárosodás.

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A SleepDeep Mini kis hallójáratú embereknek ideális. A füldugó ötvözi a tökéletes kényelmet és a maximális csillapítást. A füldugó egyedi ovális 3D formája követi a hallójárat természetes formáját, így a füldugó nem esik ki és kényelmes oldalt fekve is. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB. A legtöbb zavaró zajt tompítja, így nyugodtan alhatunk.

 

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A maximális kényelmet a puha anyagok garantálják. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB.

A SleepDeep a valaha készült lekényelmesebb alvós füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A maximális kényelmet a puha anyagok garantálják. A füldugó egyedi ovális 3D formája követi a hallójárat természetes formáját, így a füldugó nem esik ki és kényelmes oldalt fekve is. A SleepDeep forradalmi hangelnyelő gélt tartalma, mely maximálisan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A füldugók átlagos csillapítása (SNR) 27 dB. A legtöbb zavaró zajt tompítja, így nyugodtan alhatunk

 

A jó éjszakai alvás megalapozza a teljesítményt és a közérzetet. Az Alpine füldugóval akkor is jól alszol, ha zavarnak a környezeti zajok.