Szálloda

Népszerű dolog eltölteni egy rövid nyaralást. Sok vállalkozó számára egy szállodai szoba néha a második otthont jelenti. Egy hosszú múzeumlátogatás, nagy séta a városban, kellemes programok és még kellemesebb pihenés utána a szállodai szobában. Sajnos a hotelekben tapasztalható kellemetlenségek top hármas listájában a zaj előkelő helyen szerepel. Kezdve a légkondicionálók hangjával, az ajtócsapódáson át a hangos nevetésig minden előfordul, és ezek könnyen megzavarhatják az alvást.

Ha szeretnéd a szobádban élvezni a zavartalan alvást, használj SleepSoft-ot. A füldugó egy tartós, hajlékony, hőre lágyuló anyagból készült, mely nagy komfortérzetet biztosít viselőjének. A test melegére megpuhul, így könnyen felveszi a hallójárat formáját. Nyitott csatornájú szűrőkkel rendelkezik, melyek megakadályozzák a nyomáskülönbség okozta fülfájást és biztosítják, hogy az embernek ne legyen bezártságérzete.

Használj füldugót a nyugodt alvásért!

A SleepSoft füldugó nem zár ki mindent, tompítja az idegesítő hangokat, mint az utcai zaj vagy a TV hangja. Emellett a füldugó viselése közben hallani lehet a riasztó, ébresztő hangját, de még a csecsemősírást is.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.

Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ez viszont nem jellemző a lakosság körülbelül 30%-ára. Az embereknek e jelentős csoportja alvászavarral küzd. Okozhatja egy horkoló partner, zajos szomszéd, közeli diákszálló vagy az utcazaj például. Tehát a nyugodt éjszakai alvás nem mindenkinek adatik meg, ez pedig hatással van az életükre. Az alváshiány egészségügyi problémákhoz vezet és súlyos fáradtságot eredményez, mely kiégést vonhat maga után. Az Alpine kifejlesztette az ideális füldugót a nyugodt éjszakához: ez a SleepSoft.

Az Alvómaszk három rétegű, a külső borítása vastag fekete pamut anyag, belül vatelin töltettel. Felhelyezés után tökéletes elsötétítést biztosít viselőjének. A fejre egy állítható széles plüss gumiszalag rögzíti az alvómaszkot annak érdekében, hogy az tökéletesen helyezkedjen el, fejformától, hajviselettől függetlenül. A szemmaszk nem ér hozzá a szempillához az alvómaszk alsó részén elhelyezkedő extra elemelő töltet miatt.