Hallásvédők nyárra


Minden évszaknak megvannak a legjellemzőbb tevékenységei. A nyár különösen sűrű időszak lehet a szabadtéri programok, utazások, nyaralások és fesztiválok miatt. Mivel az Alpine rengeteg különböző élethelyzetre kínál hallásvédőket, így több olyan termékkel találkozhatunk, melyek jelentősen megkönnyítik és felhőtlenül élménytelivé tehetek az idei nyarunkat.

Alpine FlyFit – utazásokra, nyaraláshoz

Amikor végre eljutunk az év azon szakaszába, amikor kiveszünk egy-két hét szabadságot és elutazunk valahova, azt a néhány napot szeretnénk a lehető legjobban kiélvezni. Elég bosszantó tud lenni, amikor a nyaralást valamilyen kellemetlenség beárnyékolja, de nem mindenbe kell beletörődnünk.

Az Alpine FlyFit füldugó magát az utazást is kényelmesebbé teszi a zavaró zajok csillapításával, különösen repülőút során, amikor segít a nyomáskülönbség okozta fülfájás kiküszöbölésében. Emellett használhatjuk a szállodában is a környezeti zajok csillapítására.

Alpine SwimSafe és Alpine Pluggies Kids – úszáshoz, strandra

Hűsítő csobbanás, játék a medencében, könnyed úszás, majd pihenés a parton. Jól hangzik, ha nem lesz a következménye fülfájás, fülgyulladás a fülbe kerülő víz miatt. Különösen azoknak, akik erre hajlamosak, illetve az érzékeny fülű gyermekeknek ajánlott megelőzni a problémát.

Az Alpine SwimSafe és Pluggies Kids füldugók felnőttek és gyermekek számára egyaránt tökéletes megoldást jelentenek a víz okozta fülbántalmak ellen, mivel megakadályozza, hogy a víz a fülünkbe kerüljön. A szelektív csillapítású szűrők nem okoznak elszigeteltségérzést, ezért a környezetünkkel könnyedén kommunikálhatunk a füldugó kivétele nélkül is.

Alpine PartyPlug és Alpine PartyPlug Pro – koncertek, fesztiválok

Egy igazán jó koncertet az tehet még jobbá, amikor egy langyos nyári estén szabadtéren élvezheted. A nyári koncertek és fesztiválok hatalmas élményt nyújtanak. Különösen, ha nem követi őket bosszantó fülzúgás vagy maradandó halláskárosodás.

Ha szeretnéd füledet védeni a túlságosan hangos zenétől, feltétlenül használj füldugót. Kiváló választás az Alpine PartyPlug azoknak, akik bulizni, szórakozni vágynak. A zene igazi szerelmeseinek, akik egyetlen hangról sem szeretnének lemaradni, nekik az Alpine PartyPlug Prot ajánljuk. A füldugókkal hallható marad a beszéd, így gond nélkül beszélgethetsz barátaiddal a hallásvédő eltávolítása nélkül.

Alpine SleepSoft és Alpine SleepDeep – alváshoz, pihenéshez

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás kiemelten fontos. Nagyban befolyásolja egészségi állapotunkat és mindennapi hangulatunkat, teljesítményünket. Nyáron épp elegendő problémát okoz a sokszor éjszakába nyúló meleg, olykor pedig a szúnyogok, nem kell, hogy még a nyitott ablakon beáramló zaj vagy a párod horkolása is megnehezítse a pihenést.

Az Alpine alváshoz kifejlesztett füldugói nyugodt alvást biztosítanak. A SleepSoft szelektív csillapításának köszönhetően csak a zavaró zajokat csillapítja, de az ébresztő hallható marad, míg a SleepDeep maximálisan csillapít minden hangot, így a legextrémebb horkolás mellett is teljes nyugalomra számíthatsz.

Aktuális

10 jel arra, hogy halláskárosodásod lehet

2022. 07. 08.

Minden egészségügyi problémára igaz, hogy minél előbb kezeljük, annál jobb. Igaz ez a halláskárosodásra is. Íme 10 gyakori jel, melyek utalhatnak lehetséges halláskárosodásra.

Hallásvédők nyárra

2022. 06. 14.

Minden évszaknak megvannak a legjellemzőbb tevékenységei. A nyár különösen sűrű időszak lehet a szabadtéri programok, utazások, nyaralások és fesztiválok miatt. Mivel az Alpine rengeteg különböző élethelyzetre kínál hallásvédőket, így több olyan termékkel találkozhatunk, melyek jelentősen megkönnyítik és felhőtlenül élménytelivé tehetek az idei nyarunkat.

Gyerekek és úszós füldugók: Amit tudni érdemes

2021. 07. 02.

Sok család számára a nyári szórakozás nagy részét képezi, amikor a kertben vagy bárhol máshol csobbannak egyet a medencében, vagy ellátogatnak a legközelebbi strandra, hogy lehűtsék magukat a vízben. A fülproblémákkal küzdő gyermekek számára gyakran javasolják a úszáshoz alkalmas füldugók használatát, de honnan tudhatjuk, hogy mikor és milyenre van szüksége?

COVID-19 és halláskárosodás: Mit tudunk?

2021. 03. 08.

A koronavírust mára számos hosszú távú szövődménnyel összekapcsolták, beleértve a szívkárosodást, a tüdőkárosodást és a neurológiai rendellenességeket. Az egyik feltörekvő kutatási terület témája a halláskárosodás és a fülzúgás kapcsolata a koronavírussal – akár tünetként, akár szövődményként napokkal vagy hetekkel később.

Hallás világnapja 2021: Hallásgondozás mindenkinek

2021. 03. 01.

A 2021-es hallás világnapja a World Report on Hearing elindítását jelenti, mely egy globális felhívás a halláskárosodás és a fülbetegségek egy életen át tartó kezeléséről.