Emergenza Fesztivál Budapesten


Közelednek az utolsó első‘ fordulós koncertek! Túl vagyunk három 1st Round koncerten, és már jönnek is a következő‘k, március 30. és 31. illetve április 6. és 7. a Kék Yukban.

Akik ebben a szezonban az Emergenza Fesztivál színpadán játszanak:

BackBeeT, Balkanethick, Basement, Craze, Croakers, Down Walk, Early Morning Vision, Fall in the Nettles, Fullmoon Fansite, Góbé, Jogi aktus, Me Ill, Mellékhatások Zenekar, Monochrome Skies, MS Band, Neo Garden, Not the Same, Nyárikonyha, ParaForMe, PitStone, Problems, Radírfejek, Strikers, Szerencsés Véletlen, Szívritmus zenekar

Lineuphttp://www.emergenza.net/show.asp?dett=yes&res=228#19639

Regisztrációs határidő‘: Az idei szezon UTOLSÓ regisztrációs határideje Budapesten: 2012. MÁRCIUS 15.

Regisztráció itthttp://www.emergenza.net/default.asp

A Kék Yukból tovább jutó zenekarok a Dürer Kertben lépnek ismét színpadra, az innen kikerülő‘ legjobbak a harmadik fordulóban a Club 202-ben mérettetnek meg, hogy bekerüljenek a döntő‘be.
A döntő‘ idén is az A38 hajón kerül megrendezésre, ahol értékes nyeremények kerülnek kiosztásra, összesen egymillió forint értékben.

Nézzük csak:
• Sennheiser wireless mikrofon Sennheiser Magyarország felajánlásáva (150 000 Ft)
• Gajda László producertő‘l egy szám mastering, mixing, editing (180 000 Ft)
• HL stúdóban egy szám mastering, mixing, editing (180 000 Ft)
• Sabian cinek
• dobbő‘rök
• Dalok.hu és Zeneszöveg.hu fő‘oldalra kihelyezés és interjú a zenekarokkal

Az első‘ helyezett pedig bizonyíthat Prágában a közép-kelet-európai döntő‘n! A költségeket az Emergenza fizeti (benzin 1 kocsi, szállás).

További információért keresd fel holnapunkatwww.emergenza.net/4/faq.asp
Vagy írj nekünk!

Sebastian Haase
Fő‘szervező‘
sebastian.emergenza@randomnois.com

Répás Krisztina
Szervező‘asszisztens
kika@randomnois.com

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.