Emergenza Fesztivál Budapesten


Közelednek az utolsó első‘ fordulós koncertek! Túl vagyunk három 1st Round koncerten, és már jönnek is a következő‘k, március 30. és 31. illetve április 6. és 7. a Kék Yukban.

Akik ebben a szezonban az Emergenza Fesztivál színpadán játszanak:

BackBeeT, Balkanethick, Basement, Craze, Croakers, Down Walk, Early Morning Vision, Fall in the Nettles, Fullmoon Fansite, Góbé, Jogi aktus, Me Ill, Mellékhatások Zenekar, Monochrome Skies, MS Band, Neo Garden, Not the Same, Nyárikonyha, ParaForMe, PitStone, Problems, Radírfejek, Strikers, Szerencsés Véletlen, Szívritmus zenekar

Lineuphttp://www.emergenza.net/show.asp?dett=yes&res=228#19639

Regisztrációs határidő‘: Az idei szezon UTOLSÓ regisztrációs határideje Budapesten: 2012. MÁRCIUS 15.

Regisztráció itthttp://www.emergenza.net/default.asp

A Kék Yukból tovább jutó zenekarok a Dürer Kertben lépnek ismét színpadra, az innen kikerülő‘ legjobbak a harmadik fordulóban a Club 202-ben mérettetnek meg, hogy bekerüljenek a döntő‘be.
A döntő‘ idén is az A38 hajón kerül megrendezésre, ahol értékes nyeremények kerülnek kiosztásra, összesen egymillió forint értékben.

Nézzük csak:
• Sennheiser wireless mikrofon Sennheiser Magyarország felajánlásáva (150 000 Ft)
• Gajda László producertő‘l egy szám mastering, mixing, editing (180 000 Ft)
• HL stúdóban egy szám mastering, mixing, editing (180 000 Ft)
• Sabian cinek
• dobbő‘rök
• Dalok.hu és Zeneszöveg.hu fő‘oldalra kihelyezés és interjú a zenekarokkal

Az első‘ helyezett pedig bizonyíthat Prágában a közép-kelet-európai döntő‘n! A költségeket az Emergenza fizeti (benzin 1 kocsi, szállás).

További információért keresd fel holnapunkatwww.emergenza.net/4/faq.asp
Vagy írj nekünk!

Sebastian Haase
Fő‘szervező‘
sebastian.emergenza@randomnois.com

Répás Krisztina
Szervező‘asszisztens
kika@randomnois.com

Programajánló

Budapest Motor Fesztivál 2017

2017. 02. 16.

2017 sem indulhat el a Budapest Motor Fesztivál megrendezése nélkül, hiszen hosszú évek óta ez a legjelentősebb motoros szezonnyitó esemény hazánkban.

10 éves a Music Expo

2015. 09. 22.

Október első hétvégéjén újra zenészek és zenekedvelők foglalják el a SYMA csarnok területét. 2-án, pénteken három napra megnyitja kapuit a 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo.

Budapest Music Expo idén is!

2015. 07. 29.

Október 2-3-4. Nekünk már van programunk. Nektek is?

A motorozás okozhat halláskárosodást?

2015. 03. 19.

Igen, a motorosoknál különösen nagy a maradandó halláskárosodás kialakulásának lehetősége. A legtöbb motoros tisztában is van a "csendes gyilkos" jelenségével, mely minden útjukat végigkíséri. Sajnos a legtöbben azonban úgy vélekednek, hogy a motorozás okozta halláskárosodás ellen épp elég védelmet nyújt a bukósisak. Van ebben ugyan némi igazság, de számos kutatás igazolta már, hogy a halláskárosodás így is gyakori a szélzajnak "köszönhetően".

Motorozás: hallásra gyakorolt hatások és megelőzés

2015. 03. 13.

Sokat beszélünk a motorozás témájában a biztonságról, nagy figyelmet fordít erre a törvényhozás, a motoros piac és a média. Ugyanakkor a halláskárosodás mégis ritkán merül fel a motorosok körében. Ez elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy a hallásvédőknél olyan dologra gondolunk, mely megakadályozza a koncentrációt.